SpaRelax Co, Ltd
O nama
Dom > O nama

NAŠA FABRIKA

DSC_6686.jpg

SpaRelax je profesionalni proizvođač Spa & Swim Spa koji se fokusira samo na Spa Hot Tub. Ovaj fokus nam je omogućio da se koncentrišemo 100% naših inženjerskih, dizajnerskih, proizvodnih i kvalitetnih napora u proizvodnji best quality spa kade.


Mi smo proizvođač banja, ali takođe i OEM & ODM provajder usluga po zahtjevima kupca.

Vrednosti naše kompanije su prvo klijenti, kreditne osnove, zainteresovani za inovaciju, pažljivu proizvodnju i srećan život.


SpaRelax je osnovan 2008. godine i ima radnu površinu od 14000 kvadratnih metara. Mi strogo pratimo 5S koncepte i ISO9001 međunarodni standard za uspostavljanje sistema upravljanja kvalitetom. Sve naše vanjske banje su odobrene prema CE, SAA, KC, CB, Gost-R, ISO9001) i IEC standardima.

Da bismo bolje zadovoljili tačne zahteve naših klijenata i zadovoljavali njihove potrebe, blagovremeno smo predvidjeli trendove i zahtjeve međunarodnog tržišta. Do sada su naši pak i Swim spa bili izvezeni u mnoge zemlje, kao što su Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Holandija, Belgija, Norveška, Finska, Švedska, Australija, Koreja, Japan, Ujedinjeni Arapski Emirati, Tajland, Malezija itd. više od 40 zemalja.


Naša vizija je da budemo svetska kompanija Spa Spa & Swim spa svetskog proizvođača i dobavljača, jer verujemo u našu naprednu koncepciju upravljanja, dobre proizvodne tehnike, kontrolu kvaliteta proizvoda i odlične usluge nakon prodaje, što osigurava naš nastavak uspeha razvijaju fabriku u Outdoor Spa & Swim spa industriji.

Tokom decenija smo uvek slušali ono što naši kupci žele. Kao rezultat toga, dodali smo u značajke, poboljšali kvalitet izrade i izradili brojne "prve", kao što su integralni zvučni sistem, optičko osvetljenje i ugrađeni audio-vizuelni sistem. Ovo nas je postavilo na čelu proizvodnje spa proizvoda, a danas SpaRelax Spas vam može pružiti vrhunske udobnosti i performanse.

4555.jpg4555.jpg

Pozdravljamo vas da učestvujete u našoj svetoj budućnosti i uspehu i radujemo se saradnji s vama! Vaš uspjeh je naš posao i cilj, zajednički ostvarimo pobjedu!


★ ZAŠTO IZBORITI SPARELAX? ★★


1 / Specijalno silikonsko i profesionalno bušenje kako bi se izbjeglo curenje.
2 / Dosta debljine stakloplastike i pene na bunkeru.
3 / Posebna profesionalna tehnička oprema koja izbegava balon. Ako lupine sa gumenim balonom u garantnom roku plaćamo novu.
4 / Svi materijali su najbolji iz Kine i SAD. Koristite prozračnu cevčicu za hranu kao USA Spa.
5 / Grejač sa automatskom zaštitom od sušenja.
6 / Automatska zaštita od prenapona.
7 / OEM / ODM usluga se nudi.
8 / Vrijeme isporuke: 15-25 dana za 40HQ nakon 30% depozita.


★★ PODACI O PREDUZEĆU ★★CHINA NO.1 SPA PROIZVOĐAČ PROIZVODA

Popunite svoj vanjski dnevni boravak sa SpaRelax spa i bazenom, vrhunski u opuštanju i uživanju.

Fokusiran na ponudi najobuhvatnijeg asortimana, SpaRelax ima raznovrstan raspon outdoor i zatvorenih masaža Spas, kupališta za spavanje i spa bazene kako bi zadovoljili ukus i budžet svima i sa najnovijim trendovima i stilovima koji dopunjuju bilo koji dom ili vanjski dnevni boravak.

SPARELAX FACTORY

★ Samo se fokusirajte na kupaonicu za plivanje i Hot tub.
★ Zlatni Spa Proizvođač za više od 7 godina.
★ Važan partner Balboa.
★ Prihvatite OEM & ODM za vaše zahtjeve.
★ Svi mlaznici su iz CMP ili Rising Dragon.

6359856020962996329598968.jpg

O nama

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd