SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
8 načina da se lepo integrira vanjsko grejanje na otvorenom
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Dec 30, 2016

8 načina da se lepo integrira vanjsko grejanje na otvorenom

Punjenje u vrućoj kadi na otvorenom prostoru je jedno od velikih zadovoljstava života. Kada kad nije u upotrebi, gledajući na te ružne vinil poklopce može se osjećati kao kanta hladne vode koja se baci na vašu glavu. Vruće kade predstavljaju i veće estetske izazove. Samo kako integrišete vodu od 600 stotina galona vode u svoj pejzaž i da li izgleda dobro?

Evo osam načina da radite u banjskoj vrećoj kadi dok očuvate lepotu vašeg dvorišta.

1. Postavite ga pravilno. Izbegavajte da izložite sve strane svoje vrele kadice. Umesto toga, koristite postojeće zidove i ograde da biste sakrili više stranica, a zatim masirajte ono što ostaje sa drvenim ogradom. Na čelu, videćete funkcionalne korake koji vode do vašeg banja , ali s bočne strane, kad se pojavljuje kao toplo drveni zid.

DSC_2058.jpg

2. Sidrirajte sobu na otvorenom. Koristite svoju kadu za kreiranje vanjskog prostora poput spa-a koji je odvojen od vašeg trpezarijskog prostora. Primjer ovde koristi korake drveta koje su dolazile sa spa kadom, a područje je delimično zatvoreno arborom od stakloplastike, stvarajući vrt u obliku pećine koji nikada neće biti potrebno obnavljati.


3. Da je fokusna tačka. Ova kedra spa kadica je opuštajuća funkcija vode čak i kada nije u upotrebi. Ova metoda zahteva izvođenje stručnjaka, pošto je sistem za odvođenje fontane ugrađen u trezor u kojem se nalazi kedar od kedra.

 

4. Daj mu karakter. Razmislite o stavljanju staru kantu sa nogama - koja se često može nabaviti oko 100 dolara - u osamljenom uglu vašeg dvorišta. Ako stavljate kadu u blizini vaše kuće, vodoinstalater može često dodirnuti svoj postojeći grejač, što dodatno smanjuje troškove.

5. Napravite pravo do ivice. Za razliku od bazena u bazenu, banje ne zahtevaju širok sprat asfaltnog prostora za pristup. Umesto toga, koristite svoju kadu kao prekrasnu fokalnu tačku vrta.


6. Potpuno sakrijte.   Vruća kada? Kakva vruća kadica? Prilagođene banje pružaju najrazličitije mogućnosti za prikrivanje, čak i kada su iznad zemlje. U ovom slučaju kameni zid sakriva kadu sa terase, dok se zid nastavlja kao dio terase vrta.

 

7. Kreirajte sunčanje.   Čak i u inozemnim kadama su potrebni pokrivači - od kojih su mnogi, suočimo se s njom, potpuno ružni. Ovaj kućni vlasnik se opredelio za genijalno pokrivanje koji se dvostruko pomera kao sunčalište.

8. Spustite poklopac. Rolling spa pokrivači također vam poštedavaju bede da morate prelistati težak, soggy nered. Renovatori možda žele razmisliti o izgradnji platforme za palubu oko banja, omogućavajući da se poklopac za pokretanje lako klizi ispod nje. Kada spa nije u upotrebi, poklopac jednostavno postaje deo palube.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd