SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Akrilni SPA Jacuzzi za čišćenje i održavanje
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Aug 28, 2015

A, blage Površinske mrlje


Možete koristiti pomoću meke četkice umočen u izbjeljivač i vodom oprati površinu otpada, koja može ukloniti mrlje, uklonite kalup. Susret teško trljati mrlju, možete koristiti pola limuna umočen u soli za čišćenje ili obložen pomoću meke četkice pastu sa izbjeljivanje funkcija piling na terpentin i radi vrlo dobro u ovom trenutku. Za skalu, radnim danom proizvode za čišćenje WC rade jednako dobro, ako vam se ne sviđa opor okus limuna i bijelog octa može koristiti prirodnije metode. Ne koristiti čistač w/izblijedjeti, pogotovo kad te kući kadi s bojom. Suočavanje s plijesni i bakterija koje uzrokuju Mycosis, izbjeljivač i peroksida voda suha odmah nakon pranja.


Drugo, Popravljen ožiljke


Kadi instaliran ne premjestiti bez dozvole, morate premjestiti poziciju, mora kontaktirati stručnjaka. Hit s tvrdo objekt, pogodak na površini, uzrokuje modrice ili ogrebotine. Akrilne kade ako trebate to utočište na Dim ili izgreben dio, obrišite čistom krpom pomiješana Bezbojne otopine automatsko Brušenje teško i onda obložene s jasno zaštitni vosak. Molimo ne postavljajte voskom, kako bi se spriječilo klizanje.


Tri, tjedno čišćenje


Čišćenje akrilnih kada sa spužvom ili krpom, Nemojte koristiti grube tkanine, čišćenje krpom, ne koristite čišćenja agenata koji sadrže granuliranih objekte, najbolje je da izbjegne suncu i visokoj temperaturi kontakt cigareta pušaka. Dostupne deterdženta (kao što su jelo deterdžent), ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd