SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Alkohol i grickalice. Zašto namakanje ispod uticaja je loša ideja
SpaRelax Co, Ltd | Updated: May 19, 2017

Čašu vina ... opuštajuće namakanje u vašoj vrućoj kadi ... i sve vaše brige samo odlaze. Zvuči sanjivo, zar ne? Možda jedna mala stara čaša neće biti kraj tebe. Ali previše alkohola u vrućem kadu može imati neželjene posljedice koje mogu pretvoriti vaš osmeh zadovoljstva naopačke.

Možemo pomisliti na dugačku listu pogodnosti koje ćete uživati nakon klizanja u vruću kadu . Alkoholno podmazivanje neće nužno pomoći, au mnogim slučajevima može da šteti stvarno loše. Pročitajte i videćete šta mislimo.

  • Potapanje u vrućoj kadi čini te da pruži; do jednog litra za 20 minuta. Detoksikujete, što je divno, ali takođe dehidrirate. (Zato pijete vodu kada se isperite.) Alkohol ima sličan efekat, tako da udvostručite dehidrataciju kada konzumirate svoje omiljeno piće za odrasle u vrućoj kadi . I to može imati neprijatne neželjene efekte - od vrtoglavice do srčanih palpitacija. Sada vam je previše zabavno ... što uopšte nije zabavno. Zapravo, to bi moglo biti verovatno nezdravo.

  • Opušteno je, a onda je opušteno "previše". To se može dogoditi kada mešate alkohol sa vodom od 102 stepena. Možeš pasti u stupor, što nikad nije dobra ideja da li si u vodi ili na kopnu. (Bar ne možete da se udavite ako izađete na kauču.)

  • Ako niste balerina na najbolji dan (vrlo mali broj od nas je!), Kada pijete alkohol i potopite u vruću kadu , možete postati čudnovat. Na pogrešnom koraku dok ste izašli iz svoje kadi i mogli ste da udarite na palubu na zaista loš način. Kladit ćemo se da kada ste odlučili da se opustite, to činite u hitnoj pomoći na putu do ER-a verovatno nije ono što ste imali na umu!

Sledeći put kada imate potragu da dovedete bocu vina u vruću kadu uz gumenu pačku, nadamo se da ćete razmisliti dva puta.

Ovde malo pomalo da vam pomogne da se setite:

Ako planirate da namočite, nemojte se zagušavati, ne šalimo se, vi ćete biti modrice.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd