SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Aspiring Brooklyn Rapper Sue Spa Castle Za spa Burns
SpaRelax Co, Ltd | Updated: May 16, 2016

04.jpg

Žena u Brooklynu tužila Spa Castle nakon što je vruća kad na lokaciji u Manhattanu dala njenoj prijateljici i prvom i drugom stepenu opekotina.


Post objavljuje da je Laeticia Harrison-Roberts, koja je takođe željna repera sa MC-om Misfit Dior, prošle sedmice podigla svoju tužbu u Vrhovnom sudu Manhattana, tvrdeći da Spa Castle "nije uspio osigurati temperaturu i hemikalije na istočnoj 57. ulici lokacija je bila na sigurnom nivou. " Gothamist je doprineo Harrison-Robertsu za dodatni komentar o njenim povredama.


Nova tužba je najnovija u dugoj hronici pravnih problema za Spa Castle. Osim beskrajnih navoda o seksualnom seksu na lokaciji Queens, mrtvač je otkriven lebdeći lice u jednoj od toplih kafića spa u 2014. godini. Na istoj lokaciji je došlo i do požara kada je transrodnim kupcima navodno bilo zabranjeno korišćenje on-site svlačionice i sve nude oblasti u februaru. Kasnije tog meseca, šestogodišnja devojčica se skoro udavila kada je njena kosa uhvaćena u izlazu iz bazena Spa Spa.


Ažuriranje: Spa Castle je obezbedio Gothamistu izjavu u vezi sa optužbama Harrison-Roberts:


"Veoma smo sigurni da će naš pravni tim dokazati da je ovo izuzetno neuobičajena tužba koja sadrži navode koji nisu podržani jednim dokazom. Posvećeni smo sigurnosti naših cenjenih gostiju i pridržavamo se svih sigurnosnih i regulatornih standarda, uključujući i sistem za hitne slučajeve koje imamo na mjestu specijalno dizajniranog da sprečimo pregrijavanje naših bazena i automatskog sistema za napajanje koji pumpi odgovarajući nivo hemikalija u bazeni . Mi namjerno branimo te tvrdnje. "- Spa dvorac


Moramo posvetiti više pažnje kada uživamo u vrućim kadama ili bazenima, ako koristimo veoma sigurnosnu banju, onda ćemo sigurno izbjeći ovo Nažalost, stvari se dešavaju. Pre svega, sigurnosni vrući kad imaju potpuno kompletan sigurnosni sistem, možete postaviti temperaturu pre nego što uđete u spa centar, a onda temperatura neće biti povećana; takođe, ako nešto greši kod grejača, sistem će se odmah isključiti. Još jedna stvar koju treba da zapamtite, biće vam bolje da izađete iz Banje svakih 15 minuta i imate nešto da pijete, jer će dugo vreme u vreloj vodi učiniti da vaše telo postane suvo i žedno ..


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd