SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Britanci dobijaju hote za grejne kabine
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Feb 20, 2017

Skoro je nemoguće ući u vruću kadu bez zvuka kao što je Kenneth Williams naišao na Hattie Jacques u negligee u Carry on Matron. Neka vrsta kampa šokantnog užitka neprostovoljno ostavlja moje usne dok se jako spuštam u s L511

 

Delimično su međubankovi koji mi odganjaju stopala, ali uglavnom to je apsurdno topla voda koja me udara kao dekadentno izvan verovanja. Na kraju krajeva, ovo nije Karibi; u utorak u utorak u Carshaltonu i ja sam u zadnjem dvorištu, okružen kolekcijom polugolih žena koje nikad nisam sreo.

"Oooh, zdravo", izgleda da je najprikladniji odgovor.

Prema bazi podataka pretplatnika What Spa ? magazin, ovaj lisnati dio predgrađa Surrey je prava vruća tačka za vruće kade , zajedno sa Colchesterom u Essexu i Alderley Edge u Cheshire. Posjetio sam da saznam zašto ti čudni, skupi, skupi komadi postaju vrhunski vrtni pribor.

Anketa objavljena od strane Lloyds osiguranja ove nedelje pokazala je da 10 odsto zemlje sada ima vruća kada . Ova statistika izgleda fantastična kao Viseći vrtovi Vavilona. Može li stvarno biti moguće da 2,6 miliona domaćinstava ima vanjsku banju neke vrste?

povezani članci

Vruće cijevi su podigle svoju kolektivnu obrvu. Jedan od vodećih proizvođača smatra da je milion sigurnija procena, dok Nick Clamp, koji posjeduje What Spa ?, Kaže: "Mislim da to nije ni blizu. Mislimo na povratne informacije od trgovaca i proizvođača da je verovatno blizu 300.000. Ali stalno raste, uprkos recesiji. "

Chris Hughes, vlasnik kade u kojem sjedim i pišem prosecco, kaže: "Niko drugi na ovoj ulici nema, mislim".

A biznismen živi u prilično bogatoj kulturi. Kuće, sve sa besprekidnim popločanim prilaznim putevima, se mogu pohvaliti malim imenom: Julijska kuća, The Vines, The Grange. Njegov komšija preko puta ima motorni brod na brodu, a Hughes ima Audi TT i novi Range Rover parkiran u pogonu.

On je ljubazno dopustio da se uronim, zajedno sa nekim od njegovih prijatelja, da saznam o čemu se radi. "Volim ideju da se možete opustiti negde gde ne možete da uzmete mobilni telefon. To je veoma privlačno ", kaže on.

Uvjeri se, nisam siguran zašto nije mogao dovesti pametni telefon u kadu . Ima više dugmadi i dugmad od kokpita Cessne. Svaka površina je pokrivena gadgetijom, mlaznjaci koji se izvlače iz najverovatnijih krajeva i krakova.

Na spoljnom dijelu bazena nalazi se mali orman na staklu, koji prikriva audio sistem. Popnite svoj iPod ili samo pokrenite Magic FM, kako je Hughes uradio, pre nego što otvorite bočicu sa mehurićima. Katrina i talasi izlaze iz skrivenih zvučnika.


Gail Donaghue, koja mi govori da je ona Hughesova djevojka (on pokriva Kenneth Williamsovu obrvu na ovoj sugestiji), tost me. "Ovo je život, a?", Kaže ona.

"Volim ih. Mislim da su brilijantni. Super su za partije. Noću se uključuju diskovi. To je potpuno drugačija vibracija ", kaže ona.

Svakako je vrlo ugodan način provesti jutro, ali iskustvo je malo neugodno. To objedinjuje opuštanje lijepe, vruće kupke sa zabavnim prskanjem u bazenu sa vašom djecom - ne neprijatnom kombinacijom, ali nisam ubeđen.

Za početak, britanski, ne mogu u potpunosti da dozvolim mojoj straži kada znam da su me susedi zanemarili.

Hjuz kaže: "Ne brinem za to." I onda dodaje: "Vidimo se, ja sam malo igrač", pre nego što mi dajem zaverenički namig. "Mislio sam da dobijem pergolu sa ovim blindovima koji dolaze niz stranu", kaže on. "Ali ja bih propustio nebo - to je deo zabave."

I banje su takođe daleko od jeftinih, za razliku od mnogih cura koje su pretvorile vrtove u igračke na otvorenom.

Jednom davno je to bilo kockanje, zajedno s plamenom, bralom Charlie Dimmock. Sledeći must-have bio je dečiji trampolin, najbrži način da se garantuje vikend proveden u A & E. Ali čak i naduvani trampolini retko koštaju više od 500 funti.

Najosnovnija jacuzzi će vas vratiti nazad, a to je nešto više od velike posude za pranje veša sa nekoliko svodova vode na leđima. Banje S600, koju je jedan prodavac opisao kao "Rolls-Royce" iz sveta toplog kupatila , To je čvrst deo kompleta koji je dovoljno veliki da drži 1400 litara vode i mora da bude skriven preko vrha kuća.

Po inicijalnoj ceni, mašine koštaju oko 15 funti mesečno, jer se održavaju trajno topli, sa izolovanim poklopcem koji drži toplotu. Trgovci na malo uvjeravaju me da je ovo jeftinije i ekološki prihvatljivije nego zagrevanje kadi svaki put kada ih koristite.

Ako novac zaista nije predmet, možete investirati u još veće poslove, koji uključuju vodonepropusne televizore ili čak i dvospratnu priliku, sa vodopadom koji kaskadira između dva nivoa i bar pored bazena. Pirati sa Kariba dolaze kod Princesa Risborougha.

Andrew Biggs, koji vodi britansku podjelu Watkins, najvećeg svjetskog proizvođača vrućih kade , kaže da tipičan vlasnik troši oko 10.000 funti i kupi jedan za "zdravlje i opuštanje".

On je željan da odbaci sve sumnje koje imam u vezi sa ljudima koji su izgubili moral, a njihova skromnost je samo zaštićena ekranom pampaške trave.

"Priče se uvek pojavljuju o svingerima. Ali u stvarnosti mnogi od naših kupaca su porodice koje uživaju u kvalitetnom vremenu. Na kraju dugog dana, to je krajnji depresor. "

Sasvim je tačno da su vruće kade , koje se nekad vide kao očuvanje onih sa novcem i ukusom drugog fudbalera, sada imaju širi poziv.

Clamp ističe da skoro svi kupci uzimaju njušku nakon što su uživali u vrućim kadom dok su bili na skijaškoj stazi, u kampu za odmor, kao što su Centar Parcs ili na brodu za krstarenje - gotovo svi brodovi sada imaju vruće kade kao dio paket.

Prošle godine, Prince Harry, tokom vikenda visokih jarkova u Las Vegasu, uspeo je da pečati kraljevski pečat odobrenja na fenomenu toplog kupatila .

Izgledao je kao da se zabavljao, čak iako nije koristio uređaj za ublažavanje simptoma artritisa ili lošeg leđa, najčešći razlog zbog kojeg ljudi potone u njih, tvrdi Biggs.

Ali pokušajte kako mogu, jednostavno ne mogu da se vidim kako bih instalirao jedan u svoj vrt, čak i ako sam imao novac ili prostor.

Snob u meni misli da su samo malo Wayne i Coleen. Pojavilo se da je vruća kad bila jedan objekat, pre svega drugi, da su pobednici lutrije uložili svoju neobičnu situaciju kada su 3 miliona milionera Camelota prošle godine ispitivane.

A nakon oko 15 minuta uživanja u moju karavaltonovu potapanju, novina počinje da se nosi. Mislim da sam srećna pridržavati se privatnosti vruće kupke , a zavese su čvrsto zatvorene.

Zahvaljujući Casonu SpaRelax Co., ltd

www.spasrelax.com


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd