SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Sanjali ste se za kupatilo u kući?
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Dec 23, 2016

Sanjali ste se za kupatilo u kući?

IMG_6785.JPG

Spavaća kad je svaka kadica sa vazdušnim mehurićima, grejane vode ili mlaznice, sve dizajnirane za duboko potapanje. Postoji mnogo vrsta spa kade. Neki su okrugli, neki su kvadratni, neki su ovalni, a neki su pravougaoni. Postoje slobodne kade (poput one na ovoj slici), kutije za kadu i kade sagrađene za dva ili više ljudi. Opcije i stilovi su van grafikona.

Savet: Nikada ne kupujte kadu u kojoj niste sedeli. Ako nameravate da ga podelite sa partnerom, obojica se trebate popeti istovremeno. Nosite udobnu odeću i obuću koju možete lako skliznuti kada odete u izložbeni prostor. Popnite se u svaku kadu koju razmatrate. Mnogi moji klijenti su stavili veto na kadu nakon što jednostavno sjede unutra.


Drop-in model. Za razliku od samostalne masažne masažne kadice , ona se "pada" u prilagođeni prostor. I samostojeće i kapljične kade stvaraju jedinstvene izazove instalacije.

Većina spa kadi dolaze sa vodenom pumpom, sistemom grejanja ili vazdušnim sistemom. Prije ugradnje bilo kog od tih sistema ili kada, prvo uverite se da ih prvo testirate. Poslednja stvar koju želite želite je da saznate da imate curenje ili da vaši mlaznici ne funkcionišu nakon instalacije.

Okrug takođe podržava kadu. Pre instaliranja drop-in spa kad i okruženja, razmislite o izgradnji privremene baze kako biste bili sigurni da sve funkcioniše i pravilno uklapa.


Samostalno spa kade poput ovoga često zahtevaju anti-tipping brackets. Ovo drži hidromasažnu kadu sa dodatnom težinom. Iako su važni, ovi nosači za zaštitu od prevrtanja su kraljevski bol u pozadini za instalaciju. Pošto su konzole postavljene na gornjem delu gotovog poda sa velikim vijcima ili vijcima, važno je znati tačnu lokaciju grejnih žica ili cijevi.

Savet: Razgovarajte sa svojim graditeljem i vodoinstalaterom o zagradama - video sam neke instalacije tamo gde je preskočeno, jer ni znalo da je to neophodno.


 


 


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

Copyright © SpaRelax Co, Ltd