SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako Deep Clean Your Hot Tub
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Feb 27, 2017

Da li ste znali da je vašoj vrućoj kadi potrebno duboko čišćenje jednom godišnje? Smrdljivi mirisi su samo spoljašnji znak da morate duboko očistiti. Zašto to ne učinite sada pre Memorijalnog dana počinje leto vruće zabave.

_MG_5464.jpg

Evo zašto je važno . Čuvajte vidni deo vaše vruće kadice čisti čistim. Sada očistite deo koji ne možete da vidite - gadni deo u kome se ulja, losioni, kozmetika, proizvodi za kosu i znoj grade i filtriraju filtere i sistem cirkulacije, dovodeći do oblake vode, linije linija na zidovima kupa, i smrad.

Kako duboko očistiti vruću kadu ?   Koristite Spa System Flush, čineći vašu kadu sjajan duboko unutra, duboko čišćenje cevi u minutima bez oštrih hemikalija i bez sukoba sa sanitarnim sredstvima. Aktivno "crta" svoje cijevi kako bi rastvorio gunk koji se razvijao unutar dijelova vaše tople kadice koju nikada neće videti.

真空 清洁 器 5.jpg

Evo zašto je važno . Čuvajte vidni deo vaše vruće kadice čisti čistim. Sada očistite deo koji ne možete da vidite - gadni deo u kome se ulja, losioni, kozmetika, proizvodi za kosu i znoj grade i filtriraju filtere i sistem cirkulacije, dovodeći do oblake vode, linije linija na zidovima kupa, i smrad.

Spa System Flush napada osnovni uzrok većine problema sa vodom za grejanje vode: stvaranje organskog otpada . Organski zagađivači kao što su ulja, losioni, kozmetika, proizvodi za kosu i koncentrat za znojenje u vodi za grejanje kadom za proizvodnju linija ožiljaka, oblačnu vodu, zaprljane filtre vatre, loše mirise i penušanje. Ovi zagađivači sakupljaju i izgrade u vašem sistemu za cirkulaciju i filterima.

Tako je lako koristiti!

3.jpg

1. Skim.

Uklonite velike ostatke iz kade s mrežom, tako da ne idu u pumpe.

2. Postavite.

Izvadite filtere i izlivajte sistem za spavanje . Provucite kroz područje filtera do svoje vode pre no što ispraznite SpaRelax Spa .  

3. Jet.

Okrenite sistem cirkulacije u potpunoj eksploziji sa svim mlaznim mlazama, a vodopad se otvori ako ga imate, za 15 do 30 minuta. Rotirajte velike ručice za preusmeravanje na svaku poziciju, tako da Spa System Flush dostiže sve mlazne linije.

4. Kružiti.     

Okrenite mlaznice nakon pola sata, zatvorite poklopac i pustite spa da normalno kružite preko noći.  

5. Očistite.

Iscijedite vodu sledećeg dana i očistite školjku. Malo spa sistema Ispružiti na sunđeru ukloniti ostatke iz zidova - nosite gumene rukavice dok brišete.  

6. Obnoviti.

Ponovo postavite filtere, popunite kadu , balansirajte vodu i spremite se za opuštajuće namakanje koje će vam ostaviti osećaj sveže kao vaša banja.

Koristite SeaKlear Spa System Bljesak barem jednom godišnje da biste očistili bakterije pre novog sistema za tubus ili kad god:

SVEDOK SELIMI - ODGOVOR: Promenite sanitarne metode , kao što je prelazak na   SilkBalance   za SpaRelax Spa .

B. Kupili ste korištenu grejnu kadu ili jednu koja je već dugo bila neiskorištena.

C. Primjetite smrdljive mirise vruće kadice ili ne možete dobiti čistu ili uravnoteženu vodu.

Zahvaljujući Casonu SpaRelax Co., ltd

www.spasrelax.com


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd