SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako toplo grejanje u javno grejanje
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Feb 17, 2017

Javne vruće kade u poslednje vreme dobijaju lošu štampu. Ne želite da se odreknete zadovoljstva i opuštanja vruće kadice , ali i želite biti sigurni. Šta raditi?

Pratite naše sedam saveta za zabavu i sigurnost tubbinga u odmaralištima, hotelima, zdravstvenim klubovima i teretanom.

1. POČETAK VODEČE VODE.   Bacite paru u vruću kadu i proverite da li su glave ili repi. Tako bi trebalo čistiti i očistiti vodu - trebalo bi da budete u mogućnosti da vidite donji drenaž, kao i da pročitate paru. Takođe, probajte test za špijuniranje. Ako voda miriše na funky, dank ili acrid, čuvati van. Oni se ne brinu o tome, i to nije sigurno. Poslednji dodir: ako se strane kabine osećaju slimovito, nemojte ulaziti.

2. BAD FOAM. Pjena je loša . Ako se koprive pene i dalje plutaju na vodi kada su mlaznici isključeni, nemojte ulaziti. To znači da voda nije pravilno filtrirana, potrebno je čišćenje, saniranje i verovatno odvodnjavanje.

3. TEST da budete sigurni.   Testirajte vodu za odgovarajući hlor i pH sa test trakama pronađenim u bilo kom prodavcu vatre. Ispraznite test traku u vodi, slijedeći uputstva na pakovanju. Pratite promenu boje i podudarite je sa grafikonom boja koja pokazuje odgovarajuće boje za pH vode i šta treba da bude dezinfekciono.

4. KONTROLA ZA SIGURNU DUŠENJE.   Sve glavne odvodne cijevi moraju biti u skladu s prilično novim saveznim zakonima Virginia Graeme Baker Pool & Spa . To znači da imaju ili velike rešetke ili kupolast oblik. Ako je poklopac oštećen ili nedostaje, upozorite menadžera i ne ulazite. Takođe, uverite se da vaša deca ne znaju da se igraju sa pokrivačem za odvod ili blizu njih.

5. KO JE OSTAVLJEN OVDE?   Pitajte da li objekat ima nekog osoblja koji je sertifikovan u operaciji bazena . Sertifikacija znači da su prošli kroz obuku kako bi ispravno održavali i koristili vruću kadu .

6. PLEASE I HVALA VAS. Centri za kontrolu bolesti pozivaju se na zdrav razum u vodi:

Tri molbe za sve kupatilce vruće kupke .

  • Molim vas nemojte koristiti grejnu kad kada imate dijareju. Možete razmnožavati klice u vodi i učiniti druge bolesnim. Ovo takođe računa na decu u pelenama - čak i curenje pelene.

  • Izbegavajte da dobijete vruću kadu u ustima, i svakako ne progutajte ako slučajno pustite neke.

  • Molimo vas da provedete dobru higijenu. Tuš sa toplom vodom pre vrućeg cijevi . Operite ruke nakon korišćenja toaleta ili menjanja pelena. Prebacite bakterije sa svog tela pre nego što ukuvate svoje telo u vodu.

Tri molbe za roditelje

  • Molim vas, uzmite decu na redovne pauze i proverite pelene često. Ne čekajte da im kažu da moraju da idu.

  • Molimo da promenite pelene u toaletu ili prostoru za promenu pelene, a ne na ivici vrele kadice gde se klice mogu širiti na površine i objekte u kojima će drugi hodati.

  • Molimo vas pažljivo operite dijete (posebno saznajte gdje) sa sapunom i toplom vodom, tako da ne izgledaju samo čisto - stvarno su čisti prije nego što uđu u vruću kadu .

Vruća cijev je o miru i sigurnosti. Pratite naše savete za bezbednost, zdravu opuštajuću namak.

Zahvaljujući Casonu SpaRelax Co., ltd

www.spasrelax.com


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

Copyright © SpaRelax Co, Ltd