SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako ispravno popuniti svoju grejnu kadu s svežom vodom
SpaRelax Co, Ltd | Updated: May 16, 2017

Danas ne samo da želimo da pričamo o tome kako to raditi, već i kako to radite pomoću filtra za crevo. Dok vam ne treba nužni filter filca kada popunite vruću kadu sa svežom vodom, verujemo da ćete biti zadovoljni što ste to učinili. To će vam olakšati vodu u banju. Hajde da pogledamo korake koje morate preduzeti da biste pravilno popunili svoju vruću kadu sa Fresh Water.

3.jpg

Iscrtajte svoju vruću cijev

Pre nego što možete popuniti svoju vruću kadu sa lijepom, svežom vodom, potrebno ćete odvesti tu staru vodu iz svoje banje. Prilično je lako učiniti, i stvarno neće tako dugo. Samo sledite ove jednostavne korake:

Isključite vruću kadu iz napajanja tako što ćete isključiti prekidače ili ga izvući iz utičnice.

1.          Priključite dovod rednog vrtnog creva do glavnog ventila za odvod.

2.          Otvorite ventil i dopustite spau da odleti.

3.          Kada se većina vode isuše, otvorite sekundarni odvod da biste omogućili sve vode iz pumpe i sistema za grejanje.

4.          Zamenite sekundarni poklopac za odvod i zatvorite glavni ventil za odvod.

5.          To je sve do toga. Koliko će vremena trajati, zavisiće od veličine vašeg jarbola i količine vode koju imate u njemu, ali u većini slučajeva ne bi trebalo više od nekoliko minuta da se voda ukloni sa vašeg sistema. Kada se voda potpuno isprazni, nastavite i ostavite školjku dobro čišćenje i proverite filter kako biste bili sigurni da je čista i u dobrom stanju.

Ispunite svoju grejnu kadu s svežom vodom

Sada kada je sva stara voda uklonjena sa vaše vrele kadice i ispravno je očišćena, vreme je da ga napuni svežom, čistom vodom. Dok možete samo uključiti crevo i popuniti svoju banju, danas želimo da budemo sigurni da je voda ekstra čista. Da biste to uradili, morate koristiti filter crijeva.

Šta je filter crijeva?

Neki od vas se možda pitaju tačno šta je filter filca i šta to radi. U suštini, to je filter koji se uklapa na kraj vašeg bunarskog creva koji ćete koristiti za popunjavanje svoje banje.

Ovi filteri će ukloniti nečistoće kao što su bakar, gvožđe i kalcijum koji mogu biti prisutni u vrećici vode. Ove nečistoće mogu prouzrokovati tvrdu vodu i oštetiti vašu kadu. Sada postoje načini da smanjite ove nečistoće u vašem vrućem kadu pošto je popunjena, ali je mnogo lakše ukloniti toliko toga kada ga popunite, onda je to da se oslobodite nakon što je u vašoj jacuzzi.

Popunjavanje vaše SPA vruće cevi koristeći filter za crevo

Sad kad znate šta je to, pogledajte kako ga koristite i korake koje morate preduzeti da popunite vruću kadu koristeći ovaj filter. Stvarno, proces se ne razlikuje mnogo od normalnog popunjavanja, ali svakako ćemo istaknuti sve korake ovde za vas.

1.Priličite filter za crevo do kraja svog creva.

2. Proverite sve odvode na vrućoj kadi da biste bili sigurni da su zatvoreni.

3. Dvostruko proverite da nema snage za vruću kadu.

4.Vratite se na crevo i ispunite svoju vruću kadu na optimalni nivo, kao što je postavio proizvođač vatrometa.

5. Vratite snagu na svoju vruću kadu i uključite ga i omogućite mlaznjama da se pokreću. Ako trebate primati svoju SPA vruću kadu , uradite to sada.

6. Testirajte vodu i podesite nivo pH na između 7,4 i 7,6, nivo ukupne alkalnosti (TA) do 80 ppm i tvrdoće kalcijuma (CH) do 100 ppm.

7. Šokirajte svježe vruće kadu Voda dok se uključuje vruća kadica i dopustite da nastavi cirkulaciju.

8. Podesite svoju temperaturu, ako je potrebno, na između 100 stepeni i 104 stepeni Fahrenheita.

9. Vratite poklopac i dopustite spau da radi 24 sata kako biste pravilno zagrejali.

10. Nakon što prođe dan, pokrenite čist ciklus na vrućoj kadi, a zatim ponovo proverite nivo pH, nivoa TA i CH.

11. To je sve što ima. Potrebno je malo vremena da popunite vruću kadu i dobijete vodu u dobrom stanju. Ali, kad jednom učinite, voleće vam rezultate.

DSC_3687.jpg

Konačne misli

Dok je proces dopunjavanja na vrućoj kadi potrebno malo vremena, to je odličan način održavanja čistog kadom. Korišćenjem filtera za crevo, moći ćete da započnete svoju vanjsku toplu kadu spa Voda sa desne strane. Ovo će vam olakšati čišćenje i održavanje kada budete spremni da počnete da uživate u njemu.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd