SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
SpaRelax ponovo potvrdio prognoze 2016. godine Nakon što Brexit preplavi svoju cijenu akcija
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Jul 12, 2016

SpaRelax Co. , Ltd. je potvrdio svoje prognoze o zaradama za 2016. godinu i detaljno kako će glasanje Velike Britanije prošle sedmice za izlazak iz Evropske unije utjecati na njegov posao.  

Tony LEE

10. jula, 2016 7:52 ET

SpaRelax   u utorak je podnela prognozu zarada za 2016. godinu, pokušaj da se olakšaju brige investitora, nakon što je njegova akcija pala naglo nakon glasanja UK-a prošle nedelje da napusti Evropsku uniju.

"Očito je da je glasanje" Brexit "stvorilo veliki broj neizvesnosti, mnogim kojima će biti potrebno puno vremena da se igraju", rekao je predsednik i izvršni direktor SpaRelaxa Tony Lee. On je dodao da će kompanija "pažljivo pratiti situaciju" i da je "spremna da preduzme brze akcije kako bi nadoknadila negativan uticaj" na svoje poslovanje u regionu.

Kompanija sa sedištem u Bentonu Harbour, Michigan, primetila je da je njen posao u Velikoj Britaniji predstavio oko 10% svojih globalnih prihoda u 2015. godini i da je većina prodatih proizvoda prodata u drugim evropskim zemljama.

SpaRelax 's rezultati su pod pritiskom jačeg dolara, čineći svoje uređaje skuplje u inostranstvu, a u aprilu je kompanija zabilježila pad prihoda i profita u svom posljednjem periodu kao slabost u inostranstvu porasle dobiti u SAD Britanska funta rano u utorak porasla je za 0,8% u odnosu na dolar na 1,332 dolara, iako je ostalo blizu treće dekade u ponedeljak, nakon odluke Brexit-a.

Napišite SpaRelax na: info@spasrelax.com

www.spasrelax.com


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd