SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
SpaRelax sponzor 2015" Val jahanje Kup" Jedriličarski savez
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Jan 27, 2016

SpaRelax sponzor 2015" Val jahanje Kup" jedrenje lige

U jutro 17. listopad, u Val jahanje 2015" Val jahanje Kup održan" uspješnog završetka jedrenja finale lige. Sponzor SpaRelax partnerstvu sa Kine Vanke Val jahanje klub 2015" Val jahanje Kup" jedrenje ligu, Committed Yacht Club članovi pružiti neviđenu modni društveni život zdravstvenih usluga.

Isporučili smo našim 12 osoba stranka Spa Jacuzzi na licu mjesta, pokazati različite društveni život sa topla masaža Spa jacuzzi.

Val jahanje Yacht Club se nalazi u istočnom dijelu Shenzhen Bay uhvatiti rijeci Orange, sjedili drugi vrhunac Qiniang u Shenzhen, okrenut scenski Sanida uvale, sjeverno od Red zaljeva, južno od zaljeva Mirs, istok je golemo Prostranstvo Tihog oceana.

U večernjim satima, modni večera organizirana na jedrenje lige, SpaRelax nosi 9 sjedala socijalne vanjski dio whirpool Spa zajedno sudjelovati na večeri, naš spa plivati privukao mnogo članova pažnju i pohvale. Na kraju dan utrke, mentalni umor, bol u mišićima, onda je ležao u jacuzziju spa s toplom vodom, početak uživati masaža Spa, piti vino, slušali glazbu, s pogledom na more....

Nedavno, Li Yinhe je objavio autobiografiju "Nektar ljudskog uma" prvi put u svom životu, sjećanja i dijeli njezin "Dragi život". Dijeleći život i vrijednosti - "med filozofije", koji imaju neke impresivne, je rekla: "kako se suočiti sa svojim vlastitim život nekoliko? Jedina stvar koju želim razumjeti je sretno i ugodno živjeti svoje živote. Pred stvoritelja, svatko od nas su premale, ali za sebe, sam svoj vlastiti svijet. Tako da moje tijelo je ugodno, moja radost je duh, cijeli smisao mog postojanja." Ovo je filozofija što uvijek prolazi na SpaRelax: život je prepustiti i uživati, kao heroj u romantičnu dramu.

Uzmi SpaRelax vanjski Jacuzzi Spa, dobit ćete drugačiji život!

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

Copyright © SpaRelax Co, Ltd