SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
OVAJ JAPANSKI SPA POMUĆE VANU VINOM
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2017

1 MINUTE READ

Ažurirano 24. februara 2017.1.jpg

Određene vrste radosti mogu se naći samo u potpunom potapanju. Međutim, u nekim slučajevima može izgledati nemoguće, pogotovo ako nađete najveću radost u crvenom vinu (znamo da to radite). Zaustavite svoje sumnje u ovom trenutku i kupite avionsku kartu za Japan, jer postoji SPA gde se bukvalno možete kupati u svom omiljenom napitku.

Resort Yunessun SPA u Hakoneu, Japan, ima bazen crvenog vina koji je i veći i bolji od tog vremena kada ste napunili svoju kupku sa bočicama Two Buck Chuck-a. Ne kažem da ste to učinili, ali to je sigurna pretpostavka da vam je pomisao da to učinite. Pre nego što prođete bilo kakvu presudu, samo znajte da to nije sve o ispunjenju želje. SPA navodno pomaže ljudima da izgledaju mladi. Verovatno ne radi (crveno vino ima mnogo drugih zdravstvenih koristi , iako, bez brige), ali sigurno će vas, pakla, učiniti da se osećate mlade.

2.jpg

Zato što je zabavno kao što sve to zvuči, alkohol u crvenom vinu može vam osušiti. Stvarno nam je stalo? Ne. To je bukvalno bazen pun vina. Naravno, nećete mirno plutati na vrhu vina satima (alkohol je manje gusti od vode, stoga ste vi ne plivajući), ali će svako u kupatilu apsorbirati male količine alkohola od potapanja, prema Goli naučnik , pa koga briga ako možete mirno plutati.

Sada kažete da želite da pijete malo vina, a ne samo da ga apsorbujete. Pokupite se, jer tamo prelazi liniju od snova do putovanja vrijedan. Ljudi će stajati izvan bazena i sipati vodu u svoje ruke da se potisnu. Ili, za manje nežnu dušu, neko će stajati izvan bazena i bukvalno baciti kantu vina u lice.

3.jpg

Isus je možda prošao na vodu i pretvorio vodu u vino, ali to bi bio veliki udarac ako je spojio te dve i upao u njega. Yunessun swimming pool SPA najbliže možemo doći u moderno doba.

Rezervirajte svoju avionsku kartu, zakazite posetu i pronađite to punu blistavost. Objavljeno: 24. februara 2017


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd