SpaRelax Co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Raditi kod kuće? 7 Ways Hot Tub kuće će smanjiti vašu ravnodušnost i vratiti vašu kvalitetu života!
SpaRelax Co, Ltd | Updated: Nov 29, 2016

Da li radite od kuće?

IMG_8718.jpg

Kako znate kada je posao završen i da ste "kući"? Da li se posao nastavi i nastavlja u noći i počinje ponovo rano ujutru? To je siguran recept za izgorelost. Morate imati granicu između kuće gdje se možete opustiti i "pustiti" i raditi tamo gdje vam je potrebno obraćati pažnju, biti "uključeni" i biti kreativni. Evo sedam načina na koje pametni kućni radnici koriste vruću kadu kako bi poboljšali kvalitet svog života:

 

1. Završite svoj radni dan odlazak na vruću kadu.

Ako radite kod kuće, kada imate vruću kadu, pomaže vam da izvučete liniju između posla i kuće. Vruća kadica će vam uštedjeti zdrav razum i učiniti život vredan življenja! Mnogi   Olympic Hot Tub Company c ustomers su domaći radnici ili vlasnici kućnog vlasništva koji kupuju vruću kadu i otkriju da im pomaže da naprave tu liniju razdvajanja. Isključi kompjuter na 6 (ili kasnije ...), izađite u vruću kadu, pozovite svoje raspoloženje potapanjem   od 10-20 minuta, a onda "stići kući."

Jednom kada ulaze u vrata nakon vrućeg usisavanja, oni daju pravilo da prestane da rade. Utopljavanje u vrućoj kadi menja način na koji osećaju za 20 minuta, tako da su dali svoj mozak odmor i promenili svoj stav.

2. Poboljšajte svoju kreativnost na "Radu".

Mnogi domaći radnici to nam govore   Kreativnost je poboljšana   i i oni se slažu sa novim idejama u svojim "isključenim" satima, ali samo kada preuzimaju taj ključni odmor od rada mozga. Potrebno vam je vreme opuštanja kako biste dopustili da se ideje usporavaju. Imati vruće kad kod kuće znači da možete uzeti mini odmor u toku dana kada kreativnost zaostaje. I, ti mini prekidi povećavaju produktivnost.

3. Završite Jammieov sindrom.

Koliko često ustajete, zgrabite kafu i tost i sedite na računar kako biste započeli svoj radni dan i dalje u svojim jammisima? ! Ako ste navikli da ustanete i popijete u svojoj toaletnoj vatri, prvo ćete morati da se prebacite iz vaših jammija i u pravu odeću kada izađete. To je vaša prilika da uđete u radni režim. Kakav je to izraz? "Stavite velike pantalone i na posao"! Mnogi od naših olimpijskih kupaca su veliki obožavatelji pre svega ujutru   tako da mogu lagano da olakšaju svoj dan dok im se mozak preradi za radni dan pred sobom. Potapanje u toplu vodu je odlično za stimulaciju mozga.

4. Iscijedite mamurluk.

Postoji i stvarna mogućnost lečenja mamurluka   kada uđete ujutru - samo u slučaju da se zabavljate i MORATE da radite svoj mozak sledećeg dana. Da li ste ikada primetili da rad kod kuće čini da želite da izađete više? Potrebno je olakšanje sa istih četiri zidova.

IMG_8906.jpg

5. Iscijedite glavobolju stresa.

Stres glavobolje od previše časova na računaru? Ako rad u kući izaziva naglasak, pronađite olakšanje glavobolje koristeći   kafu, ibuprofen i namakanje u jacuzziu . Svaki put radi.

6. Iscijedite svoj "računar nazad".

Posle nekoliko sati sjedenja sa eventualno sipanjem drže, leđa će vam sigurno obavijestiti da je nesretna. Nema boljeg izlečenja nego odlazak u vruću kadu   olakšati bol u leđima.   Vruća voda i mlaznici rade na čudama kako bi se preklapali od kretanja. Približite mišiće i zglobove normalno vrućim cevima nakon posla.

7. Završite samotu samog rada.   Vruća kada je odlično mesto za druženje. Pozovite druge soloprenere da proslavite kraj radnog dana.

Radite kod kuće? Naravno da postoje perksi kao da nemate vozača i da ste u svom vremenu. Ali, pustite vruću kadu da vam pomogne da nacrtate liniju! Isključite računar, izađite na vruću kadu, opustite se.   Tek tada znate da ste "došli kući". Život nije planiran za rad 24 sata dnevno. Ako imate bilo kakve druge predloške o korištenju banjske vruće kadice koja vam pomaže da radite bolje od kuće, dijelite!

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© SpaRelax Co, Ltd